Grønn VVS – seminar 15. januar 2025

Publisert

Bli med på avslutningen av forskningsprosjektet Grønn VVS og starten på veien videre. Etter flere år med intensiv forskning og samarbeid, samler vi bransjeledere og interessenter for å oppsummere og avslutte Forskningsprosjektet Grønn VVS.

Forskning viser at VVS står for hele 20 % av utslippene for nybygg og mer enn det dobbelte ved rehabilitering. Samtidig fører hyppige ombygginger og riving til at mye verdifullt utstyr kastes. Skal vi ta klima- og naturkrisen på alvor kan ikke lengre brukt VVS-utstyr sees på som avfall, men som en ressurs.

Prosjektet har siden 2021, med en ramme på 9,3 millioner, jobbet iherdig med å kartlegge og belyse den klimagassutslipp knyttet til VVS. På avslutningsseminaret for Grønn VVS oppsummerer vi funnene og jobber sammen om veien videre. 

Grønn VVS – seminaret den 15. januar 2025 på Oslo Event Hub er et arrangement du ikke vil gå glipp av, fullpakket med innsikt, inspirasjon og muligheter til å nettverke med bransjeledere. Sett fart på bærekraftsarbeidet i din virksomhet og bidra til en mer bærekraftig fremtid!

Det er lagt opp til både fysisk og digital deltakelse. Fysisk deltakelse koster kr. 600 og digitalt deltakelse er gratis, men krever registrering.

Seminaret arrangeres og sponses av Multiconsult, VKE og NemiTek, på vegne av partnerne i FoU Grønn VVS.

Det er kun 120 plasser, vær derfor tidlig ute med å melde deg på.

Les mer og meld deg på her!

Flere nyheter

  1. Rammeavtale for juridiske tjenester

    VKE har inngått en rammeavtale for juridiske tjenester med Advokatfirmaet Grette AS. Medlemsbedrifter kan gjennom avtalen få advokatbistand til sterkt rabatterte priser på juridiske områder som ikke er dekket av NHO-medlemskapet.

Påmelding nyhetsbrev

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Skriv inn din e-post-adresse her: