VKE søker ny administrerende direktør

VKE søker ny administrerende direktør. Se stillingsbeksrivelse nedenfor eller gå inn via Finn.no. 

Stilling ledig - Administrende direktør VKE
Vi søker en erfaren, utadrettet og samlende leder som skal videreutvikle virksomheten og medlemstilbudet. Som administrerende direktør i VKE er du en meningsbærer for bransjen og bidrar til å fremme dens samfunnsmessige perspektiv og verdiskapning. Stillingen medfører overordnet ansvar for den operative driften, utstrakt dialog og nettverksbygging med medlemmer, myndigheter, entreprenører, leverandører og andre aktører innen fagfeltet. Å øke synligheten av VKE og skape gode rammevilkårene for medlemmene vil være viktig fremover.

Den rette kandidaten har relevant teknisk utdannelse og erfaring, bred ledererfaring, solid bransjekunnskap, fortrinnsvis med fokus innen ventilasjon. Videre er det er en fordel med erfaring fra organisasjonsarbeid og å jobbe med politiske påvirkningsprosesser.

VKE tilbyr en utfordrende stilling med mulighet for å påvirke og et stort potensiale til å utgjøre en forskjell for bransjen og medlemmene.

For mer informasjon, kontakt vår rekrutteringspartner Incontro AS ved Hege Furfjord på tlf. 976 91 611 eller Vibeke Bjerknes på tlf. 986 45 381. Søk via www.incontro.no – stilling ledig.

Søknadsfrist: Snarest og innen 15. juni