God stemning på Camfils første ERFA-konferanse

 - Vi ønsker at ERFA-konferansen skal bli en unik møteplass for ledere og mellomledere i ventilasjonsbransjen, sier daglig leder i VKEs medlemsbedrift Camfil AS, Jan Erik Kleven. - Det norske skilandslaget er best i verden og de deler erfaringer og kunnskap for å utvikle seg videre samtidig som de er knallharde konkurrenter, dette kan vi lære av! - Camfil vil gjennom ERFA –konferansen bruke samme oppskriften og styrke ventilasjonsbransjen gjennom  erfaringsutveksling, kunnskap og relasjonsbygging, sa Kleven. 

Tema: Bransjens evne til å kommunisere
Den første ERFA-Konferansen ble avholdt i Oslo 5. februar og tema var bransjens evne til å kommunisere sitt budskap både som enkeltpersoner, bedrift og bransje. Daglig leder i VKE, Aud Børset var invitert for å holde et innlegg. - Bransjen må ta ansvar for å kommunisere konsekvensene og betydningen av godt inneklima til politikere, myndigheter og ikke minst til folk flest, var hennes budskap som ble godt mottatt av forsamlingen. 

Videre var det flere andre interessante foredrag:

  • Camfil presenterte resultater fra prosjekt de har gjennomført som viser at ved riktig  bruk av ventilasjon og teknisk utstyr er det mulig å få godt inneklima selv i de mest forurensede byområder.
  • Mark Fuhrmann fra BLUE-C  om sosiale medier og at DU er budskapet, betydningen av at ledere som enkeltpersoner er synlig  på  facebook og Linkedin.
  • Espen G Bakke – Teknologisk institutt,   Stor interesse for innlegget om offentlige innkjøp og anskaffelser. 
  • Avsluttet med Espen Smith  - foredrag om øl og akevitt – avsluttet med  spekemat.
  • Camfil delte også ut en pris til VVS-foreningen for å ha gjort en ekstra god jobb med å synliggjøre bransjen med norgesturne i forkant av VVS-Dagene.

 

http://www.camfil.no/