Rekrutteringskampanje fra VKE

En av bransjeorganisasjonens viktigste oppgaver er å rekruttere inn nye folk i faget. VKE har i samarbeide med kuldelærerne laget et kampanje spisset mot skoleungdom.Det er laget en egen Power Point presentasjon som du kan laste ned til høyre på siden. 

Komplett kampanje
Det er laget en helt ny webside som heter "Den-Kuleste-Jobben-I-Verden.no". Med midler fra den nedlagte Godkjenningsordningen har bransjeforeningen laget en komplett kampanje for rekruttering til kulde- og varmepumpeutdanningen. 

Mange muligheter
Kampanjen har fokus på at det er svært mange muligheter hvis du velger denne utdanningsretningen. Kulde- og varmepumpemontører arbeider med alt fra store kulde- og varmepumpesystemer til små varmepumper. Kjøleanlegg og varmepumpeanlegg finnes over alt i samfunnet, for eksempel butikker, hoteller, kontorbygg, ishaller, gasstankskip, cruisebåter og sykehus. 

Studieretningen gir muligheten til å jobbe innenfor mange yrker. Eksempler kan være montør, tekniker, maskinist, prosjektleder, konsulent, teknisk selger, produktutvikler eller energirådgiver.

Kampanjemateriell
Hvis din bedrift ønsker å bidra, kan du bestille vår pakke på 1 stk Roll-Up + 100 stk Flyer + 100 stk Give-Away for kr 3.000,- eks.mva og frakt, og bruk materiellet til å markedsføre faget!Kampanjemateriellet kan benyttes på skolebesøk, messestands eller bare i bedriftens utstillingslokale.